Image Alt

Veelgestelde vragen

Is reserveren verplicht?

Nee, reserveren is bij SPAWellness Lomm niet verplicht. Desalniettemin raden wij u wel aan om te reserveren. Wij laten namelijk maar 175 gasten binnen, terwijl wij een capaciteit hebben van 250. Dit doen wij om de rust binnen ons wellnesscomplex te bewaren en zo een vakantiegevoel te kunnen creëren. Reserveren kan via de website. Wilt u reserveren?

Hangen er camera’s?

Binnen in ons wellnesscomplex hebben wij GEEN camera’s hangen, met uitzondering van een enkele camera bij de receptie. De privacy van onze gasten staat op #1. Tassen, mobiele telefoons en electronica, zoals bijv. mp3 spelers, nintendo’s en ipads, dienen dan ook achtergelaten te worden in de lockers. De enige uitzondering op deze regel wordt gemaakt voor e-readers zonder camera.

Is badkleding bij jullie toegestaan?

Nee, op reguliere dagen is badkleding niet toegestaan. Op Dinsdag is het badkleding mag dag. Toegang met en zonder badkleding!

Beschikken jullie over een restaurant?

Ja, wij beschikken over een eigen restaurant. Meer informatie over het restaurant kun u vinden op onze restaurantpagina. Klik hier om door te gaan naar de restaurantpagina. Het meenemen en nuttigen van eigen eet- of drinkwaren (waaronder eigen bidons en waterflesjes) is dan ook niet toegestaan.

Is het pand rolstoel toegankelijk?

Onze sauna is niet volledig gelijkvloers. Voor de kleed- en behandelruimtes dient u gebruik te maken van een trap. Helaas is ons pand hierdoor niet rolstoel toegankelijk.

Overige vragen

Heeft u een vraag of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via: