Image Alt

Onze sauna’s

Sauna’s bij SPAWellness Lomm

In ons Wellnesscomplex hebben we op dit moment 6 verschillende saunacabines en een groot Turks Stoombad. Allen met een ander thema en temperatuur.
De meeste gasten kiezen bij hun eerste saunaronde voor de rozensauna. Deze sauna heeft een milde temperatuur met rozenkwarts en een heerlijke rozengeur, waardoor u heerlijk kunt ontspannen en nieuwe energie voelt. Naast de rozensauna zijn er nog 5 andere saunacabines, waar u heerlijk kunt genieten.

Omdat de meeste gasten tot rust willen komen in de saunacabine, vragen wij altijd rekening te houden met elkaar in de saunacabine. Houdt geen hele gesprekken als u met anderen in de saunacabine zit. Er is voldoende ruimte om op andere plaatsen gezellig bij te praten.

Wilt u toch echt bijpraten in de sauna,  dan is er de Loungesauna. Deze sauna heeft ook een milde temperatuur, er is muziek op de achtergrond, tijdschriften om te lezen en lekkere kussens op de banken. Vanwege de milde temperatuur kunt u hier lang verblijven en naar hartenlust bijkletsen!

Tijdens de dagelijkse opgietingen zal het team u laten genieten in de Opgietsauna. Ze nemen u mee op “reis” en bezorgen u wellicht kippenvel!

Vergeet niet om na iedere saunaronde goed af te koelen en uw rust te nemen!

opgiet-emmer