Image Alt
Kom heerlijk eten in ons

Ons restaurant

vegetable-salad-2116090

Onze daghap

Elk weekend stellen onze koks een heerlijke daghap samen. Een heerlijke maaltijd voor een scherp tarief. Kiezen voor andere gerechten van de kaart is uiteraard ook mogelijk.

kopjekoffie-1

Heerlijke koffie

Net als onze gerechten maken wij ook onze koffies vers. Zo maken wij de schuim voor bijv. de cappuccino en de latte macchiato zelf klaar. Dat resulteert in het perfecte kopje koffie, geserveerd met een koekje en eventueel een heerlijk stukje vlaai.

Sere-restaurant

Rustig zitten in onze serre

Heerlijk genieten met uitzicht over de tuin.

Restaurant van SPAWellness Lomm

Het restaurant en serre zijn groots van opzet. Er zijn verschillende hoeken, waar u heerlijk kunt vertoeven. Aan de muren hangt diverse kunst.

Wat dacht u van genieten bij de openhaardhoek met een heerlijk stuk vlaai en versgemalen koffie voor een optimale koffiebeleving. In de zomer serveren wij ook geweldige ijskoffies.

Een krant lezen aan de grote leestafel, ook dat kan. Als u met meerdere mensen bent, kunt u daar gezellig met elkaar eten.

Relaxen op één van de banken, gezellig bijkletsen en een lekkere (vegetarische) snack met een drankje erbij. Dat is toch ultiem genieten.

Aan de raamzijde van het restaurant met uitzicht op de ligweide, staan diverse loungebedden, waar u heerlijk kunt relaxen en een drankje kunt bestellen.

Natuurlijk staan er voldoende eettafels om daar uitgebreid te lunchen en te dineren!

Veelgestelde vragen

Kan ik bij jullie eten zonder een sauna bezoek?

Nee, het restaurant is exclusief toegankelijk voor gasten van het wellnesscomplex. Het is dus niet mogelijk om bij ons te lunchen of dineren zonder een sauna bezoek.

Hebben jullie gerechten voor vegetariërs?

Ja zeker! Wij hebben tal van gerechten voor zowel vegetariërs. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijk broodje, een verfrissende salade of lekkere tagliatelle.

Moet ik reserveren voor het restaurant?

Nee, u hoeft niet te reserveren om bij SPAWellness Lomm te eten. U kunt rustig plaatsnemen aan een tafel in het restaurant of op het terras. Een van onze medewerkers zal u indien gewenst een menukaart brengen en uw bestelling opnemen.

Ik heb een allergie, kan ik bij jullie eten?

Ja, heeft u bijzondere allergieën, dan is het raadzaam om van te voren contact op te nemen met onze receptie. Er kan dan in de keuken rekening gehouden worden met uw komst, zodat u relaxed kunt lunchen of dineren.

Vers brood

Ons brood wordt dagelijks vers gebakken door de ambachtelijke bakker.

Verse soepen

De bouillon voor deze soepen maken wij zelf en dat proeft u direct terug!

Verfrissende salades

Onze salades worden vers klaargemaakt. De keuze aan salades is ruim.

Heerlijk diner

Onze koks maken met veel liefde de lekkerste gerechten voor u klaar.

Tussendoortjes

Op onze kaart heeft u de keuze uit diverse lekkere tussendoortjes.

Verrassende drankjes

Naast de bekende drankjes serveren wij ook alcoholvrije cocktails.