anti-stress massage

ANTI-STRESS MASSAGE

10 OF 15 MINUTEN

V.A. €19,75

Uitgebreide ontspannende schouder-, nek- en hoofdmassage die erop gericht is je lichaam te laten ontspannen en de aanwezige stress te verminderen. Je voelt je relaxed en heerlijk!

Klik hier voor de prijzenlijst van de anti-stress massages.

ONTSPANNINGS MASSAGE

ONTSPANNINGS MASSAGE

25, 40, 55 OF 70 MINUTEN

V.A. €32,50

Klassieke ontspanningsmassage is een vorm van massage waarin zowel de kennis van de westerse gezondheidszorg als de oosterse filosofie een belangrijke rol speelt. Onze masseurs/masseuses strijken en kneden je zo dat je lichaam en geest zich volledig ontspannen, je doorbloeding verbetert en pijnlijke en verkrampte spieren verdwijnen.

Klik hier voor de prijzenlijst van de ontspanningsmassages.

SPORT MASSAGE

SPORT MASSAGE

25, 40 OF 55 MINUTEN

V.A. €34,-

Sportmassage is een massage gericht op de conditie van de spieren. Optrekkende, knijpende en rollende bewegingen typeren deze krachtige lichaamsmassage. Er wordt direct op de huid en de daaronder liggende spieren gewerkt. Door de verhoogde doorbloeding kunnen afvalstoffen sneller uit het spierweefsel afgevoerd worden. Door vermoeidheid of overbelasting treden vaak klachten van de spieren op. Het is een massage met meer druk dan bij een gewone ontspanningsmassage.
Zeer effectief in combinatie met gebruik van de infraroodsauna.

Klik hier voor de prijzenlijst van de sport massages.

KAARSOLIE MASSAGE

KAARSOLIE MASSAGE

50 OF 70 MINUTEN

V.A. €67,50

Een unieke massage met kaarsolie op het ritme van relaxte muziek. Het lichaam wordt gemasseerd met warme kaarsolie die een heerlijke geur heeft. De kaarsolie bestaat uit 100% natuurlijk vet met een laag smeltpunt. Dit geeft een ontspannen gevoel en werkt, verzachtend, hydraterend, verstevigend en regenererend. Het ontgift, hersteld en verstrakt de huid. Voor een uniek genot en een zijdezachte huid. Voorafgaand ondergaat u een totale bodyscrub, waardoor de huid de olie nog beter kan opnemen.

Klik hier voor de prijzenlijst van de kaarsolie massages.

hotstone

HOTSTONE MASSAGE

25, 40, 55 OF 70 MINUTEN

V.A. €40,-

De naam Hot Stone Massage zegt het al: masseren met warme stenen. De zwarte basatstenen zijn gevormd uit de hete lava van vulkanen. De mooie ronde vormen kregen ze doordat ze eeuwenlang in rivierbeddingen lagen. Volgens de indianen zijn ze dan ook gevormd door de vier elementen aarde, wind, water en vuur.
Een unieke, ontspannende ervaring met een heilzame werking.

Klik hier voor de prijzenlijst van de hotstone massages.

pedicure-cadeaukaart

CADEAUKAART

Geef rust en ontspanning cadeau!

Geniet, ontspan en kom tot rust met een van onze massages!