Image Alt

Huisregels

Algemene huisregels

SpaWellness Lomm is binnen en buiten rookvrij. Roken is uitsluitend toegestaan bij het aangewezen rookgedeelte op het terras. Het roken van pijpen en sigaren is nergens toegestaan. Tassen, mobiele telefoons en electronica, zoals bijvoorbeeld mp3 spelers, nintendo’s en ipads dient u achter te laten in uw locker, de enige uitzondering op deze regel wordt gemaakt voor e-readers zonder camera. Voor persoonlijke spullen zoals bijvoorbeeld een boek of toiletartikelen is een SPAWellness tasje verkrijgbaar bij de receptie en bar. Het gebruik van uw mobiele telefoon is uitsluitend in de receptie toegestaan i.v.m. privacy van de gasten.

Lunch en diner worden uitsluitend geserveerd in ons restaurant, in de serre en op het terras. Het meebrengen en nuttigen van eigen eet- of drinkwaren is nergens toegestaan. Eigen waterflessen of bidons zijn ook niet toegestaan.

Het is niet toegestaan glaswerk en/of porselein mee te nemen naar het saunagedeelte en de baden. Een sauna opgieting is uitsluitend toegestaan door medewerkers van SPAWellness Lomm. Het is gasten niet toegestaan zelf geurende olie en/of water op saunakachels aan te brengen.

In het restaurant is het dragen van een badjas verplicht! Jurkjes/kaftans/omslagdoeken en broeken met shirtjes zijn niet toegestaan.

Vragen, klachten en opmerkingen

Mocht er iets niet in orde zijn, waarschuw dan een SPAWellness medewerker. Op deze manier worden wij in de gelegenheid gesteld het op te lossen. Ook voor al uw vragen met betrekking tot saunabezoek kunt u uiteraard bij onze medewerkers terecht.

Uw bezoek aan SPAWellness Lomm is te allen tijde op eigen risico. SPAWellness Lomm houdt zich niet aansprakelijk bij eventuele vermissing en/ of diefstal van door de gast meegebrachte goederen of waardevolle voorwerpen en aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van letsel aan personen en/of schade aan goederen.
Het dragen van sieraden wordt afgeraden. Sieraden kunnnen heet worden en in uitzonderlijke gevallen verkleuren.

De huisregels dienen door iedereen te worden nageleefd en aanwijzingen van medewerkers dienen te worden opgevolgd. Gasten die de huisregels niet respecteren en opvolgen, worden verzocht, na betaling van de rekening, SPAWellness Lomm direct te verlaten.
Deze lijst van onze huisregels is niet uitputtend.

Vragen of opmerkingen over onze huisregels? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Reserveringen en behandelingen

Reservering

Uw reservering zoals gemaakt, is pas definitief zodra u van ons een bevestiging per email heeft ontvangen. Mocht u binnen 24 uur na reserveren nog geen bevestiging van ons hebben ontvangen of zijn de activiteiten, zoals genoemd in onze bevestiging naar u, niet in overeenstemming met uw reservering, neemt u dan alstublieft zo snel mogelijk contact op met de reserveer afdeling. Het telefoonnummer is 077-2300003.

Annuleringen en no show

Standaard voorwaarden:Behandelingen en arrangementen vragen een nauwkeurige afstemming in onze planning. Bent u door omstandigheden verhinderd, meldt u dit dan alstublieft op tijd, zodat wij kunnen proberen de afspraak voor u te verzetten of eventueel te annuleren. Indien u meer dan 48 uur voorafgaande aan uw bezoek annuleert is dit kosteloos. Bij afzegging tussen 48 en 24 uur betaalt u 50% annuleringskosten over het reserveringsbedrag. Bij afzegging minder dan 24 uur van tevoren of bij no show zijn wij helaas genoodzaakt het gehele reserveringsbedrag in rekening te brengen.

ARRANGEMENTEN EN BEHANDELINGEN IN COMBINATIE MET SAUNABEZOEK:

U wordt op de gereserveerde dag uiterlijk verwacht op de tijd die aangegeven staat bij aanvang, dit in verband met de planning van behandelingen, uw eerste behandeling zou immers aan het begin van het tijdsblok kunnen starten.
U wordt ontvangen door onze receptioniste die u zal inchecken en een korte toelichting zal geven op uw reservering, tevens ontvangt u van haar het afsprakenkaartje met daarop de exacte tijd van behandeling.

BEHANDELINGEN ZONDER SAUNABEZOEK:

U wordt uiterlijk 10 minuten voor aanvang van uw behandeling verwacht zodat de receptioniste u kan inchecken. Hierna neemt u plaats in de receptie alwaar u opgehaald wordt door de persoon die u zal behandelen.

Groepsvoorwaarden

Indien u voor een groep meer dan 7 dagen voorafgaande aan uw bezoek geheel of gedeeltelijk uw reservering annuleert is dit kosteloos. Bij afzegging tussen de 3 en 7 dagen voorafgaande aan uw bezoek betaalt u 50% annuleringskosten over het totale reserveringsbedrag, of bij een deelannulering over de geannuleerde onderdelen. Bij afzegging minder dan 48 uur van tevoren zijn wij helaas genoodzaakt het gehele reserveringsbedrag in rekening te brengen. Heeft de annulering slechts betrekking op maximaal 2 personen van de groep dan blijven de standaard voorwaarden van kracht. Voor het verzetten van de reservering naar een andere datum hanteren wij bovengenoemde annuleringsvoorwaarden

Hygiëne

Douchen is verplicht alvorens de baden, sauna’s, stoombaden en andere faciliteiten te gebruiken. Douchen is eveneens verplicht voor en na een toiletbezoek. Na gebruik van sauna is opnieuw douchen verplicht, alvorens van een bad gebruik te maken. Het is niet toegestaan om vanuit een saunacabine direct in een dompelbad te gaan! Het dragen van badslippers is verplicht in verband met veiligheid en hygiëne. Deze zijn echter niet toegestaan in de saunacabines. In alle droge sauna’s neemt u plaats op uw handdoek, zodat uw transpiratievocht niet op de banken terecht komt. Persoonlijke verzorging als tandenpoetsen, scheren etc. is niet toegestaan. Het dragen van badkleding is niet toegestaan, behalve op badkleding-mag-dagen. Het dragen van een badjas is verplicht in het restaurant, in de rustruimtes en de serre. Natte handdoeken zijn hier niet toegestaan, deze laat u aan een haakje in het saunagedeelte.