SPAWellness

Rijksstraatweg 38
5943 AB  Lomm

telefoon: 077-2300003
www.spawellness-lomm.nl

Email receptie
Email reserveringen
Email personeelsafdeling
Email marketingafdeling

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Vanaf Eindhoven
Volg de A67/E34 richting Venlo. Neem afrit 40 Velden. Ga bij de stoplichten linksaf naar de Nijmeegseweg N271 (volg borden Velden). De Nijmeegseweg gaat over in de Rijksweg. Bij de rotonde, neem de 2e afslag (rechtdoor) en vervolg de Rijksweg. De Rijksweg gaat over in de Rijksstraatweg. Aankomend in Lomm, zie je aan de linkerkant SPAWellness.

Vanaf Nijmegen
Volg de A73/E31 richting Venlo. Neem afslag 13 naar de A67/E34 richitng Venlo. Neem afrit 40 Velden. Ga bij de stoplichten linksaf naar de Nijmeegseweg N271 (volg borden Velden). De Nijmeegseweg gaat over in de Rijksweg. Bij de rotonde, neem de 2e afslag (rechtdoor) en vervolg de Rijksweg. De Rijksweg gaat over in de Rijksstraatweg. Aankomend in Lomm, zie je aan de linkerkant SPAWellness.

Vanaf Roermond
Volg de A73 richting Venlo. Neem afslag 12 naar de A67/E34 richting Venlo. Neem afrit 40 Velden. Ga bij de stoplichten linksaf naar de Nijmeegseweg N271 (volg borden Velden). De Nijmeegseweg gaat over in de Rijksweg. Bij de rotonde, neem de 2e afslag (rechtdoor) en vervolg de Rijksweg. De Rijksweg gaat over in de Rijksstraatweg. Aankomend in Lomm, zie je aan de linkerkant SPAWellness.

Vanaf Duisburg
Volg de A40/E34 richting Venlo. Neem afrit 40 Velden. Ga bij de stoplichten rechtsaf naar de Nijmeegseweg N271 (volg borden Velden). De Nijmeegseweg gaat over in de Rijksweg. Bij de rotonde, neem de 2e afslag (rechtdoor) en vervolg de Rijksweg. De Rijksweg gaat over in de Rijksstraatweg. Aankomend in Lomm, zie je aan de linkerkant SPAWellness.