Image Alt

Aanbiedingen

relax arrangement
a
# Relax

Entree voor de helft van de prijs bij een gezichtsbehandeling, massage of hamam van 40 minuten of langer. (Halotherapie is uitgesloten)
Geldig tot en met 30 november
Reserveren onder vermelding tijdsblok

a
Herfst arrangement € 42,50

Sauna entree
Een heerlijke ontspanningsmassage van uw rug, schouders en nek (25 minuten) Nu slechts € 42,50

a
Najaarsbadenkaart € 85,00

Let op! deze kaart is niet meer te koop vanaf 1 december. 5x entree voor slechts € 17,00 per keer
te gebruiken tot 1-1-2021
Te koop tot en met 30 november 2020
Niet persoonsgebonden. Te koop bij onze receptie Najaarsbadenkaart bedraagt € 85,00

a
VERJAARDAGSARRANGEMENT € 14.25

Bij SPAWellness Lomm hebben wij een doorlopend verjaardagsarrangement opgesteld. Zo kunt u op uw verjaardag helemaal tot rust komen en optimaal genieten van een dagje wellness. Met het verjaardagsarrangement krijgt u, entree tot het wellnesscomplex i.c.m. een kopje koffie of thee en iets lekkers. Daarnaast krijgt u 25% korting op alle behandelingen. Wilt u wel uw identiteitsbewijs ter controle meenemen?

a
Face Mask Facial € 50,- (duur 55 minuten) geldig tot 1 januari

Op dit moment is het dragen van een mondkapje niet weg te denken uit onze samenleving. Helaas geeft het dagelijks dragen van een mondkapje bij veel mensen ook irritaties van de huid, puistjes of een vermoeide huid. een goede reiniging en verzorging is daarom erg belangrijk. Daarom hebben wij een speciale facial voor u samengesteld: * heerlijk welkomstritueel

a
Thuiswerkmassage 55 min, € 50,0

Een veel gehoorde klacht op dit moment is vastzittende schouders en een stijve nek met name gerelateerd aan het thuiswerken. Lange tijd achter de computer en een niet optimaal ingerichte werkplek, minder beweging veroorzaken meestal deze klachten.
Tijdens deze massage komen de schouders, nek en rug uitgebreid aan bod en aanvullend de spieren die hiermee in verbinding staan.
geldig tot 1 januari